Waarvoor

Regressie- en reïncarnatietherapie is geschikt voor een zeer breed scala aan problematiek, zowel fysiek als psychisch zoals allerlei negatieve gevoelens en emoties, angsten, ziekten, relaties met familie en partners, psychisch of fysiek geweld, verkrachting, seksueel misbruik, incest, werkgerelateerde problemen, (negatieve) overtuigingen over jezelf, fobieën, verslavingen, dwangneurosen, moeder- en wijnvlekken, wratten, infecties, allerlei aangehechte entiteiten en nog veel meer. Als je niet zeker weet of deze therapievorm geschikt voor jou is, kun je me e-mailen of bellen.

Ik ben gespecialiseerd in o.a. het werken met de ziel, thema's die voortkomen uit het opgroeien in een disfunctioneel gezin, angsten, allerlei emoties, onzekerheid, seksueel misbruik in al zijn vormen, relaties met een narcistische ouder of partner, slechte relaties met familie, partner of collega's, depressie, burn-out, religieuze thema's, ziekten, conditioneringen, overtuigingen, aangehechte energieën, nachtmerries, "donkere" en buitenaardse entiteiten, zwarte magie en implantaten.

Regressie- en reïncarnatietherapie is ook geschikt om kwaliteiten en talenten terug te halen. Daarnaast werkt deze vorm van therapie ook op een positieve manier door in je persoonlijke en/of spirituele groei.