Voor wie?

Veel van onze trauma's en negatieve ervaringen ontstaan in de baarmoeder, kindertijd en puberteit. Hier heb je weinig of geen invloed op. Hoe je als volwassene met deze ervaringen omgaat is echter wel eigen verantwoordelijkheid. 
Deze therapie werkt voor cliënten die echt van hun probleem of problemen af willen.

Ook voor kinderen is het mogelijk om regressietherapie te doen. Ik hanteer een leeftijdsgrens van 12 jaar en ouder. Is het kind jonger, dan kan een ouder of ander familielid een "remotesessie" doen. Een remotesessie is zeer geschikt voor mensen die zelf, om welke reden dan ook, geen sessie kunnen doen. Voor meer informatie hierover kun je me mailen of bellen.

Contra-indicaties

Regressie- en reïncarnatietherapie is niet geschikt voor mensen met:
- psychosegevoeligheid of die een psychose hebben gehad;
- paranoïde persoonlijkheidsstoornis;
- borderline persoonlijkheidsstoornis;
- narcistische persoonlijkheidsstoornis;
- bipolaire stoornis als er sprake is van psychosegevoeligheid of psychoses.

Heb je een van de bovengenoemde persoonlijkheidsstoornissen, dan is het wel mogelijk om een "remotesessie" te doen. Een partner, ouder, vriend of vriendin doet dan de sessie voor jou. Voor meer informatie hierover kun je me mailen of bellen.

Ben je drugs- of alcoholverslaafd, dan kan ik op dit moment helaas niet met je werken. Drugs en alcohol vertroebelen het bewustzijn. Beelden komen niet helder door en lopen door elkaar. Als je drie maanden drugs- en/of alcoholvrij bent, dan kunnen we bekijken wat ik voor je kan doen.