Gidsen

Gidsen zijn zielen die niet meer incarneren en/of spirituele wezens uit andere dimensies in het licht die ons helpen op ons zielenpad. We kennen ze uit vorige levens. Engelen zijn ook "hulpverleners", maar vanuit een andere plek in de spirituele wereld. 
In de spirituele wereld heeft elke gids zijn eigen kwaliteiten. Ieder mens heeft een hoofdgids die
de hulp inroept van andere gidsen, afhankelijk van je levensfase of datgene wat je wilt leren. We hebben dus een heel supportteam boven. 
Gidsen helpen ons niet zonder dat wij hierom vragen.


Wij zijn zelf verantwoordelijk voor ons zielenpad, ons leven en onze keuzes. Zij zijn liefdevol en onvoorwaardelijk en kunnen alleen maar ondersteunen, maar nemen dus geen beslissingen en maken geen keuzes voor ons.
Ze helpen op een manier die bij ons past. Het contact met mijn gidsen heeft mijn leven verrijkt, mij veel geleerd en me anders naar dingen laten kijken.


In tegenstelling tot wat sommige mensen denken zijn overleden ouders en voorouders GEEN gidsen. Een deel van de persoon is na de dood blijven hangen doordat ze onbewust is gestorven of iets niet verwerkt heeft, bijvoorbeeld door tijdens de slaap te sterven, een plotseling ongeluk, een hartinfarct of beroerte, morfine tijdens het sterfproces, euthanasie, niet goed afscheid hebben genomen, het aardse niet los kunnen laten, kinderen of kleinkinderen niet los kunnen laten of een andere reden. 


Wil jij jouw gids ontmoeten om hem/haar vragen te stellen?
 Klik dan hier voor het maken van een afspraak. Een gidsensessie duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, mede afhankelijk van het aantal en het soort vragen.